Oldalcím: Programok

Programok, események

Programok, események szűrése időszakra

Programok, események szűrése időszakra

Kezdete
Vége
 

Tartalom megjelenítő

null Ébredés – Kiállítás Szakonyi Annamária alkotásaiból
2024. március 26.  -  2024. április 18.
Apáczai Művelődési Központ
Kiállítások

Szakonyi Annamária a képzőművészet iránt örökké érdeklődő, autodidakta kiállító, akinek az alkotás iránti szeretete végigkísérte az életét. 2020 óta fest a Sipos Loránd Art Online Festőiskola tagjaként, ahol lehetősége nyílt az általa szervezett festőtáborban tovább fejlődni, személyesen megismerni az ország más területein alkotó, azonos érdeklődésű festőtársakat, barátokat.
Ezzel párhuzamosan, 2023-ban megtiszteltő meghívást kapott a Dienes Gyula által szervezett festőtáborba, majd szeptembertől csatlakozott az általa vezetett rajz- és festőkörhöz.
Nagyban befolyásolták munkásságát mesterei, mint Borbás György, Tánczos György, Buhaházi Tibor, Sipos Loránd és Dienes Gyula, akik rajz- és festőkörök kereteiben szélesítették ismereteit, inspirálták.

Mostani tárlata bemutatja legkedveltebb technikáit, úgy, mint a grafit, a szén, tus, akril, akvarell vagy olaj használatát.

Megnyitó: 2024. március 26. 18 óra

Helyszín: Apáczai Művelődési Központ Galériája

A kiállítást megnyitja: Dienes Gyula, művésztanár
 

A kiállítás 2024. április 18-ig látogatható az intézmény nyitvatartási idejében, hétköznap 8.00 és 19.00 óra között, szombaton 8.00 órától 12.00 óráig. Vasárnap az intézmény zárva tart.

https://www.kereszturyvmk.hu/amk/programok/ebredes

Átlagos (0 Szavazatok)