Tartalom megjelenítő

TV-torony

Ne tévézzél, inkább nézzél. Vagyis ne csak nézz, láss is, szép időben akár egészen az Alpokig, vagy a Ság és Somló tanúhegyekig. De a város környékére olyannyira jellemző dimbes-dombos göcseji tájban biztosan gyönyörködhetsz a TV-torony kávézójából és a nyitott kilátóból! Ráadásul ilyet nem találsz mindenhol, ugyanis ez az egyik torony a négyből, mely látogatható az országban!

Tovább

Tartalom megjelenítő

Göcseji Múzeum

Az intézmény megújult épületében Zalaegerszeg város múltjának világa tárul fel.

Tovább

Tartalom megjelenítő

Göcseji Falumúzeum

Lassan a testtel és a lélekkel, lassulj le és élvezd a Zala holtágánál, csodálatos természeti környezetben az ország első szabadtéri néprajzi múzeumát, a Göcseji Skanzent! De nem csak a kellemes és egészséges séta előnyeit élvezheted ki, hanem sokat megtudhatsz az ország legarchaikusabb tájegységéről, Göcsejről is, mely a legtovább létezett érintetlenül, szinte teljes elzártságban. Ám amilyen elzárt volt ez a környék akkoriban, most annyira nyitott: barangolj a göcseji porták között, simogasd meg az állatokat, és még a régi, eredeti helyén álló malomba is bekukkanthatsz. 

Tovább

Tartalom megjelenítő

Alsóerdei Sport- és Élménypark

Mesés zöld környezetben, madárcsicsergéssel és friss levegővel, több mint 3 hektárnyi területen várjuk minden kikapcsolódni és sportolni vágyó vendégünket az Alsóerdei Sport- és Élményparkban! Széles élménypalettánkról bővebben az asep.hu weblapon tájékozódhat.

Tovább

Kezdőlap tartalom

Zalaegerszeg, ahol megtalálod az élményt!

Fedezd fel Zalaegerszeg nevezetességeit, érdekességeit! Értesülj elsőként aktuális rendezvényeinkről, merülj el a kulturális örömökben, ismerd meg hagyományainkat, tapasztald meg vendégszeretetünket, fesztiválozz a belvárosban, szurkolj és hajrázz velünk, barangold be a városunkat ölelő erdőket, dombokat, mártózz meg vizeinkben és kóstold meg a zalai zamatokat – egy kis ízelítő abból, ami ZALAEGERSZEGEN Rád vár!

Az e-City applikációval a kedved szerint formálhatod a várost: találd meg a neked való időtöltést, gyűjts ajándékpontokat, éld át a kalandokat!

Töltsd le Zalaegerszeg turisztikai alkalmazását, és vidd magaddal a várost a zsebedben!

Oldalcím: Legfrissebb híreink

Legfrissebb híreink

Tartalom megjelenítő

null MEGNYÍLT AZ ALSÓERDEI SPORT- ÉS ÉLMÉNYPARK!
2022. április 28.

A hét minden napján felkereshető Zalaegerszeg legújabb attrakciója, az Alsóerdei Sport- és Élménypark, ahol a család minden tagja megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget egész évben!

A sportrajongók kipróbálhatják a kalandparkot: falat mászhatnak, felkészülhetnek a síelésre az oktató sípályákon, kosarazhatnak, focizhatnak vagy kézilabdázhatnak a kültéri sportpályákon, vagy edzhetnek a szabadtéri edzőparkban (street workout). A szülők szabadon engedhetik gyermeküket a játszóparkban, vagy megtaníthatják nekik a biztonságos közlekedés alapjait a KRESZ-pályákon. A virtuális játéktérben a VR szemüvegeknek köszönhetően új világokat ismerhetnek meg, vagy akár síelhetnek évszaktól függetlenül SkyTechSport síszimulátornak köszönhetően, a büfében pedig felfrissülhetnek a kalandozások után.

AZ INGYENESEN HASZNÁLHATÓ ELEMEK NYITVATARTÁSI IDŐBEN:

- játszópark (gyermekeknek)

- szabadtéri edzőpark (street workout)

- senior sporteszközök

- teqball asztal

- rekortán futópálya

- füves sportpálya

- salakos bemelegítő pálya

- multifunkciós sportpálya (minden nap 10.00-16.00 közötti időszakban)

- kültéri kosárlabdapálya (minden nap 10.00-16.00 közötti időszakban)

- Kresz-pálya

- A létesítmény területén ingyenes parkolás a látogatóknak.

Részletek, valamint a fizetős attrakciók árai a létesítmény honlapján: https://asep.hu/ 

Fotó: Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Facebook oldala

Oldalcím: Kezdőlap / Aktuális programok

Aktuális programok, események

Tartalom megjelenítő

május
18
2022
május
18
2022

Vitrinkiállítás: Csön-csön gyűrű …

2022. április 21.
 -  2022. május 20.
május
18
2022

És mindenik talpra tudott állani – vándorkiállítás

2022. április 21.
 -  2022. május 29.
május
19
2022

Mustra grill&chill

2022. május 19.
 -  2022. május 21.
május
19
2022

Psyché és Nárcisz színdarab

2022. május 19. 19:00