Tartalom megjelenítő

TV-torony

Ne tévézzél, inkább nézzél. Vagyis ne csak nézz, láss is, szép időben akár egészen az Alpokig, vagy a Ság és Somló tanúhegyekig. De a város környékére olyannyira jellemző dimbes-dombos göcseji tájban biztosan gyönyörködhetsz a TV-torony kávézójából és a nyitott kilátóból! Ráadásul ilyet nem találsz mindenhol, ugyanis ez az egyik torony a négyből, mely látogatható az országban!

Tovább

Tartalom megjelenítő

Göcseji Múzeum

Az intézmény megújult épületében Zalaegerszeg város múltjának világa tárul fel.

Tovább

Tartalom megjelenítő

Göcseji Falumúzeum

Lassan a testtel és a lélekkel, lassulj le és élvezd a Zala holtágánál, csodálatos természeti környezetben az ország első szabadtéri néprajzi múzeumát, a Göcseji Skanzent! De nem csak a kellemes és egészséges séta előnyeit élvezheted ki, hanem sokat megtudhatsz az ország legarchaikusabb tájegységéről, Göcsejről is, mely a legtovább létezett érintetlenül, szinte teljes elzártságban. Ám amilyen elzárt volt ez a környék akkoriban, most annyira nyitott: barangolj a göcseji porták között, simogasd meg az állatokat, és még a régi, eredeti helyén álló malomba is bekukkanthatsz. 

Tovább

Tartalom megjelenítő

Alsóerdei Sport- és Élménypark

Mesés zöld környezetben, madárcsicsergéssel és friss levegővel, több mint 3 hektárnyi területen várjuk minden kikapcsolódni és sportolni vágyó vendégünket az Alsóerdei Sport- és Élményparkban! Széles élménypalettánkról bővebben az asep.hu weblapon tájékozódhat.

Tovább

Kezdőlap tartalom

Zalaegerszeg, ahol megtalálod az élményt!

Fedezd fel Zalaegerszeg nevezetességeit, érdekességeit! Értesülj elsőként aktuális rendezvényeinkről, merülj el a kulturális örömökben, ismerd meg hagyományainkat, tapasztald meg vendégszeretetünket, fesztiválozz a belvárosban, szurkolj és hajrázz velünk, barangold be a városunkat ölelő erdőket, dombokat, mártózz meg vizeinkben és kóstold meg a zalai zamatokat – egy kis ízelítő abból, ami ZALAEGERSZEGEN Rád vár!

Az e-City applikációval a kedved szerint formálhatod a várost: találd meg a neked való időtöltést, gyűjts ajándékpontokat, éld át a kalandokat!

Töltsd le Zalaegerszeg turisztikai alkalmazását, és vidd magaddal a várost a zsebedben!

Oldalcím: Legfrissebb híreink

Legfrissebb híreink

Tartalom megjelenítő

null KINYITOTT AZ AQUACITY
2022. június 20.

Június 18-án, szombaton megnyitott a zalaegerszegi AquaCity Vízicsúszda- és Élménypark!

Az AquaCity idén is számos programot kínál, a hagyományos jótékonysági családi napot a főzőversennyel együtt, de szerveznek sportnapot, retró napot és gyermektáborokat is, továbbá idén is tartanak strandröplabda bajnokságot és a strandkönyvtár is várja az érdeklődőket.

Felnőtt fürdőjegy: 2.600 Ft

Egerszeg Kártyás felnőtt fürdőjegy: 1.300 Ft

Diák fürdőjegy: 2.000 Ft

Egerszeg Kártyás diák fürdőjegy: 1.000 Ft

Gyermek és nyugdíjas fürdőjegy: 1.200 Ft

Egerszeg Kártyás gyermek és nyugdíjas fürdőjegy: 600 Ft

Egész nyáron mindenkit szeretettel várnak az AquaCityben!

Bővebb információ: http://www.aquacity.hu/hu/

Oldalcím: Kezdőlap / Aktuális programok

Aktuális programok, események

Tartalom megjelenítő

július
01
2022
július
01
2022

Rippl-Rónai Zalaegerszegen időszaki kiállítás

2022. július 1.
 -  2022. október 2.
július
02
2022

Olai fesztivál

2022. július 2. 15:00
július
02
2022

Restart Fesztivál 2022

2022. július 2.
 -  2022. július 3.
július
04
2022