Oldalcím: Általános információk

Általános információk és szabályok

e-Card / Általános információk és szabályok tartalom

A kedvezmény pontok gyűjtésének és beváltásának menete

Az e-City Applikáció egyik szolgáltatása a pontszerző virtuális kártya, amellyel azokat a hűséges turistákat, látogatókat szeretnénk jutalmazni, akik a város felfedezéséhez az e-City Applikációt használják.

 

Ha Ön még nem rendelkezik e-Card virtuális kártyával

Regisztráljon az e-City Portálon vagy az e-City Applikációban!

Regisztrációt követően e-mail címére levelet küldünk a regisztráció tényéről. Az e-mailben található linkre kattintva megerősítheti regisztrációját, aktiválhatja fiókját. Regisztrációjának aktiválását követően, regisztráció során megadott e-mail címét és jelszavát felhasználva tud belépni az e-City Portálra, illetve az e-City Applikációba.

Az e-City Portálon és az e-City Applikációban az e-Card menüponton belül találja a pontgyűjtéssel kapcsolatos adatait, itt tekintheti meg kedvezmény kártyájának egyenlegét.

 

Ön már rendelkezik e-Card virtuális kártyával

Ha Ön már korábban regisztrált és bejelentkezett az e-City Portálra, vagy az e-City Mobil Applikációba, az e-Card menüponton belül tájékozódhat e-Card kedvezmény kártyájának egyenlegéről, a kedvezmények beváltásáról.  

 

Elfelejtett jelszó

Elfelejtett jelszó esetén kérhet új jelszót, a Belépés menüponton belül kattintson az „Elfelejtett jelszó” feliratra. A megadott e-mail címre új jelszót generálunk, melynek segítségével az e-City Portálra és az e-City Applikációba egyaránt be tud lépni.

 

A pontjóváírás menete

A pontgyűjtés előfeltétele a regisztráció az e-City Portálon, vagy az e-City Applikációban. Amennyiben a regisztrált felhasználó a mobil Applikációját megnyitva megközelíti a pontgyűjtő helyszínek valamelyikét és mobil telefonján a helymeghatározás be van kapcsolva, az Applikáció értesítést küld részére, hogy egy pontgyűjtő helyszín közelébe ért, ezért túrapont jóváírására jogosult.

Az adott pontgyűjtő helyszínen gyűjthető pontok számáról az adott helyszín közelébe érve, az e-City Applikációban tájékozódhat.

 

A pontbeváltás menete

e-Card kedvezmény pontokat az alábbi pontbeváltó helyeken válthat be - a gyűjtött pontok számától függően - az alábbi termékekre, illetve kedvezményekre:

  • Tourinform Iroda – elérhető termék: Zalaegerszeg hűtő mágnes,
  • Városi rendezvények kapcsán a kijelölt beváltó helyeken – elérhető szolgáltatás: étel ital kedvezmény.

 

A Pontgyűjtéssel és azok felhasználásával kapcsolatos feltételek, korlátozások

  • amennyiben egy pontgyűjtő helyszínen kedvezmény pontot gyűjtött, akkor 1 hónapig ugyanazon a pontgyűjtő helyszínen nem gyűjthet pontot. Ez a korlátozás minden pontgyűjtő helyszínre vonatkozóan egységesen érvényes.
  • a pontgyűjtő helyszíneken a pontgyűjtés nincs túraútvonalhoz kötve. Bármelyik pontgyűjtő helyszínen, tartozzon az bármilyen túraútvonalhoz, akár túraútvonalon kívüli pontgyűjtő helyszín is lehet, gyűjthető pont, akár eltérő túraútvonalakhoz tartozó pontgyűjtő helyszíneken is.
  • a pontgyűjtés nincs sorrendhez kötve, pontok bármilyen sorrendben gyűjthetők a pontgyűjtő helyszíneken.
  • a pontbeváltást követően (1 órán belül) a beváltóhelynek lehetősége van a kártyatulajdonos utolsó pontbeváltásának stornózására. A stornózást a beváltóhely kezdeményezi és a virtuális kártya tulajdonosa hagyja jóvá a QR kód ismételt leolvasásával.
  • a jóváírt pontok kizárólag az e-City Mobil Applikáció rendszerén keresztül válthatók be az erre kijelölt pontbeváltó helyeken.
  • pontbeváltás során csak egy virtuális kártya pontjai használhatók fel, különböző kártyán gyűjtött pontok nem vonhatók össze illetve nem vezethetők össze a kedvezmény igénybevételekor.

 

Az e-Card virtuális kártya és e-Card kedvezmény pontok érvényessége

e-Card virtuális kártyájának, illetve az azon szereplő pontoknak nincs lejárati dátuma.

 

Milyen ajánlatokra válthatók be a pontok?

Csak a pontbeváltási akcióban résztvevő ajánlatok esetében, illetve a feltüntetett mértékben lehet beváltani a pontokat.

A Tourinform Iroda a szabályzat módosításának jogát fenntartja, a pontgyűjtésre és pontbeváltásra a mindenkori szabályok érvényesek.

A kedvezmény pontok a Tourinform Irodában beváltható termékekre a készlet erejéig-, a városi rendezvényekhez kapcsolódóan a kijelölt beváltóhelyeken válthatók be, az adott beváltóhelynél meghatározott átváltási érték szerint (lásd. Beváltóhelyek).