Oldalcím: Hírek

Hírek, aktualitások

Hírek, aktualitások

Megnyílt a Fehér Hattyú bisztró

2024. április 16.

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a város egyik legszebb pontján, a Gébárti-tó partján megnyitotta kapuit a modern Fehér Hattyú bisztró!

Újra látogatható a TV-torony Kávézó és Kilátó

2024. április 5.

Zalaegerszeg egyik nevezetessége, a bazitai dombtetőn felépített TV-torony újfent megnyitotta kapuit. A látogatók minden nap 11 órától este 20 óráig élvezhetik a lenyűgöző panorámát. 

Újra kinyitott a Csácsbozsoki Arborétum

2024. április 5.

A Csácsbozsoki Arborétum április 1-jétől újra nyitott kapukkal várja látogatóit! Az arborétum szombaton, vasárnap és ünnepnapokon 9:00-19:00 óra között ingyenesen látogatható.

Nyári nyitvatartás a múzeumokban

2024. április 5.

Zalaegerszeg múzeumai 2024. április 1-jével áttérnek a nyári nyitvatartási időszakra, még több lehetőséget biztosítva ezáltal a kulturális élményekre vágyóknak.

VIRÁGVÁNDOR bakancsos túrasorozat

2024. március 1.

Kockásliliom, azálea, őszi kikerics és toboz. Ezeknek a pompás növényeknek járhatunk a nyomában a Tourinform Zalaegerszeg és a Zalai Teker(g)ők Kerékpáros Sport és Túra Egyesület túrasorozatában. 

Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja

2024. február 20.

Az Országgyűlés minden év február 25-ét a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjává nyilvánította. Kelet-Közép-Európában csaknem egymillióan vesztették életüket a diktatúra következtében éhínségben, kényszermunkatáborokban vagy a kivégzéssel végződő koncepciós perek által. Jóval többre tehető azonban azok száma, akiket a politikai rendszer hétköznapi valósága testileg és lelkileg megnyomorított. Áldozat volt az is, akit vallattak és kínoztak, akit megbélyegeztek, akit kirekesztettek vagy börtönbe zártak, akit csoport- vagy vallási hovatartozása miatt üldöztek; mindenki, akit megfosztottak a szabad cselekvés lehetőségétől.

Zalaegerszegi mestercukrász bizonyított a gasztroolimpián Németországban

2024. február 6.

Ezüstérmet szerzett a Stuttgartban megrendezett szakács és cukrász olimpián (IKA - Culinary Olympics) a zalaegerszegi Takács Bernadett (Exkluzív Desszert)! Gratulálunk, nagyon büszkék vagyunk rá!

2023 legkedveltebb zalaegerszegi cukrászdája a Czukorka

2024. január 18.

A Czukorka - házi kézműves sütöde nyerte el 2023-ban a közönség szavazatai alapján „Az év legkedveltebb vendéglátóhelye" címet a kávézók és cukrászdák kategóriában! ☕🍰

Év legkedveltebb vendéglátóhelye 2023

2024. január 16.

A Véndiófa étterem és panzió nyerte Zalaegerszegen az Év legkedveltebb vendéglátóhelye 2023. kitüntető címet. 

Facebook Page plugin