Oldalcím: Hírek

Hírek, aktualitások

Hírek, aktualitások

null VIRÁGVÁNDOR bakancsos túrasorozat
2024. március 1.

Kockásliliom, azálea, őszi kikerics és toboz. Ezeknek a pompás növényeknek járhatunk a nyomában a Tourinform Zalaegerszeg és a Zalai Teker(g)ők Kerékpáros Sport és Túra Egyesület túrasorozatában. 

Ahogy az elmúlt esztendőben, úgy idén is jelvényt kap az, aki teljesíti mind a négy gyalogos távot, amit Szabó Balázs bronzjelvényes túravezető, az egyesület elnöke vezet.

Stílszerűen 2024. március 24-én, azaz virágvasárnap 13 óra 30 perckor várják a Tourinform iroda előtt a kirándulókat. Az első programon a közeli kockásliliomos mezőt keresik fel, az irodától a Parkerdőn át a Vérmező utcához sétálnak, majd vissza. Ez körülbelül hat kilométeres, kétórás túra lesz. 

Május 11-én ugyancsak látványos lesz a program, akkor a havasszépét nézhetik meg Zalaegerszeg ikonikus kirándulóhelyén, az Azáleás-völgyben. Szeptember 7-én az őszi kikerics lesz a téma, akkor a botfai Erdődy-Hüvös kastélytól indulnak. December 7-én, a Toboz túrán éjszakai lámpás gyaloglásra invitálják az érdeklődőket a Páfrányok útján.

Forrás: zaol.hu

Átlagos (0 Szavazatok)

Facebook Page plugin