Oldalcím: Hírek

Hírek, aktualitások

Hírek, aktualitások

A CONTRAST CAFE BISTRO LETT A 2021-ES ÉV LEGKEDVELTEBB VENDÉGLÁTÓHELYE

2022. január 26.

A város 2021-re vonatkozóan is meghirdette az „Év legkedveltebb vendéglátóhelye” versenyt, melynek célja a zalaegerszegi éttermek, kávézók és cukrászdák kínálatának értékelése, elismerése, illetve azok szakmai nívójának emelése. 

Adventi Fények Zalaegerszegen díjátadó

2022. január 19.

Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg Megyei Jogú Város polgármestere díjátadó keretében tegnap köszöntötte a "Minden fény egy angyal" - BORULJON KARÁCSONYI DÍSZKIVILÁGÍTÁSBA ZALAEGERSZEG! versenyfelhívás nyerteseit.

Kategóriagyőztesek:

- Családi ház: Miklós Tünde és Boda János

- Társasház: Szőcsné Tóth Borbála

- Üzlet kirakata: Dizájn Függöny- és Esküvődekoráció

- Cég telephelye: FolkPont

 

Online elérhető a Keresztury VMK programfüzete

2022. január 14.

A Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ januári és februári programjai ezen a linken tekinthetők meg:

http://online.anyflip.com/ptoyi/cupf/mobile/index.html?fbclid=IwAR2Xwf9INvR6RnsQkxsLV34tSwMFoIaTXqFbL-P89DJWxnhAWzsQTJgMlGM

Télen is várják a látogatókat a Göcseji Falumúzeumban

2022. január 11.

A téli időszakban keddtől szombatig, 10 és 16 óra között látogatható hazánk első szabadtéri néprajzi múzeuma, a Göcseji Skanzen. A falumúzeumban ebben az időszakban kedvezményes sétálójegy válható: a házak ugyan zárva vannak, ám az épületek mellett elhaladva részesei lehetünk a göcseji tájegység múltjának.

Új köztéri alkotás a Mindszenty téren

2021. december 20.

A bronzszobor Mihály deákot ábrázolja, aki a zalai megyeszékhely első, már városként való okleveles említése, azaz 1421-ből ismert városbírája.

Elkészült a pákászkunyhó a Göcseji Falumúzeumban

2021. december 16.

Zajlik a Göcseji Falumúzeum felújítása és bővítése is. Első ütemben 118 millió forintos ráfordítással újult meg a malom, illetve épült meg a rámi kápolna és a temetődomb.

Film Egerszeg váráról

2021. december 13.

Animációs kisfilmet készítettek az egykori Egerszeg váráról. A kutatási és régészeti adatokra támaszkodó elméleti rekonstrukció a 17. századi városképet eleveníti fel. 

Látványos szakaszba lépett a Mindszentyneum építése

2021. október 27.

Néhány hete már új látvány fogadja a járókelőket a Várkör utcában, hiszen a Göcseji Múzeum felújítása és a vele szomszédos Mindszentyneum építése miatt átalakult az utcakép. Mindkét beruházás látványos szakaszába lépett.

Intelligens eszközöket telepítettek

2021. október 15.

A helyiek mellett a turistákat is segítik azok az intelligens eszközök, melyeket most adtak át Zalaegerszegen a Smart City jegyében. Információs tornyokat, okos padokat és játékokat telepítettek a város több, frekventált pontjára.

Elégedett vagy az e-city alkalmazással? Kérjük, értékeld!

2021. október 12.

Készítettünk egy kérdőívet annak érdekében, hogy a Zalaegerszeg e-city applikációval kapcsolatos felhasználói véleményeteket megismerhessük! A kérdőív kitöltése tényleg mindössze 1 percet vesz igénybe. Kérjük, segítsd a munkánkat egy kitöltéssel!

Facebook Page plugin