Tartalom megjelenítő

Mindszentyneum – Mindszenty József Látogatóközpont

Tekintse meg Mindszenty József életútját és a kommunista diktatúra alatti egyházüldözés időszakát bemutató kiállításokat!

Tovább

Tartalom megjelenítő

Göcseji Múzeum

Az intézmény megújult épületében Zalaegerszeg város múltjának világa tárul fel.

Tovább

Tartalom megjelenítő

Göcseji Falumúzeum

Lassan a testtel és a lélekkel, lassulj le és élvezd a Zala holtágánál, csodálatos természeti környezetben az ország első szabadtéri néprajzi múzeumát, a Göcseji Skanzent! De nem csak a kellemes és egészséges séta előnyeit élvezheted ki, hanem sokat megtudhatsz az ország legarchaikusabb tájegységéről, Göcsejről is, mely a legtovább létezett érintetlenül, szinte teljes elzártságban. Ám amilyen elzárt volt ez a környék akkoriban, most annyira nyitott: barangolj a göcseji porták között, simogasd meg az állatokat, és még a régi, eredeti helyén álló malomba is bekukkanthatsz. 

Tovább

Tartalom megjelenítő

Alsóerdei Sport- és Élménypark

Mesés zöld környezetben, madárcsicsergéssel és friss levegővel, több mint 3 hektárnyi területen várjuk minden kikapcsolódni és sportolni vágyó vendégünket az Alsóerdei Sport- és Élményparkban! Széles élménypalettánkról bővebben az asep.hu weblapon tájékozódhat.

Tovább

Kezdőlap tartalom

Zalaegerszeg, ahol megtalálod az élményt!

Fedezd fel Zalaegerszeg nevezetességeit, érdekességeit! Értesülj elsőként aktuális rendezvényeinkről, merülj el a kulturális örömökben, ismerd meg hagyományainkat, tapasztald meg vendégszeretetünket, fesztiválozz a belvárosban, szurkolj és hajrázz velünk, barangold be a városunkat ölelő erdőket, dombokat, mártózz meg vizeinkben és kóstold meg a zalai zamatokat – egy kis ízelítő abból, ami ZALAEGERSZEGEN Rád vár!

Az e-City applikációval a kedved szerint formálhatod a várost: találd meg a neked való időtöltést, gyűjts ajándékpontokat, éld át a kalandokat!

Töltsd le Zalaegerszeg turisztikai alkalmazását, és vidd magaddal a várost a zsebedben!

Oldalcím: Legfrissebb híreink

Legfrissebb híreink

Tartalom megjelenítő

null Bábművészeti Világtalálkozó Zalaegerszegen
2023. május 23.

2023. május 27. és június 18. között Zalaegerszegen is zajlik a 10. színházi olimpia a Griff Bábszínház szervezésében.

A zalaegerszegi programokról röviden:

Az első nap - május 27. fellépői közé tartoznak az angol óriásbábosok, gólyalábasok, valamint kesztyűbábosok, majd Sarkadi Bence a Világjáró marionetteket mutatja be. Június 3-án szombaton délelőtt 10 órától észt, magyar és ausztrál művészek lépnek fel, és június 10-én is bábos délelőtt lesz 10 órától a Dísz téren. A bábművészekkel találkozhatunk az Egerszeg Fesztivál Takarékon című háromnapos programján is június 16-18-án. A három napon közel harminc előadás, valamint interaktív játékok részesei lehetnek az érdeklődők. A programok sokaságáról a Griff Bábszínház internetes oldalán is lehet tájékozódni. (Forrás: zaol.hu)

 

 

Oldalcím: Kezdőlap / Aktuális programok

Aktuális programok, események

Tartalom megjelenítő

június
02
2023

MOLZEUM kiállítás

2023. április 4.
 -  2023. július 30.
június
02
2023

Vitrinkiállítás: Békési virágok Zalában

2023. május 3.
 -  2023. június 30.
május
12
2023

Varga Bálint Tamás képzőművész kiállítása

2023. május 12.
 -  2023. június 2.
június
02
2023

BIHEKA – Át a hegyen

2023. május 13. 16:00
 -  2023. június 3.
június
02
2023