Tartalom megjelenítő

Mindszentyneum – Mindszenty József Látogatóközpont

Tekintse meg Mindszenty József életútját és a kommunista diktatúra alatti egyházüldözés időszakát bemutató kiállításokat!

Tovább

Tartalom megjelenítő

Göcseji Múzeum

Az intézmény megújult épületében Zalaegerszeg város múltjának világa tárul fel.

Tovább

Tartalom megjelenítő

Göcseji Falumúzeum

Lassan a testtel és a lélekkel, lassulj le és élvezd a Zala holtágánál, csodálatos természeti környezetben az ország első szabadtéri néprajzi múzeumát, a Göcseji Skanzent! De nem csak a kellemes és egészséges séta előnyeit élvezheted ki, hanem sokat megtudhatsz az ország legarchaikusabb tájegységéről, Göcsejről is, mely a legtovább létezett érintetlenül, szinte teljes elzártságban. Ám amilyen elzárt volt ez a környék akkoriban, most annyira nyitott: barangolj a göcseji porták között, simogasd meg az állatokat, és még a régi, eredeti helyén álló malomba is bekukkanthatsz. 

Tovább

Tartalom megjelenítő

Alsóerdei Sport- és Élménypark

Mesés zöld környezetben, madárcsicsergéssel és friss levegővel, több mint 3 hektárnyi területen várjuk minden kikapcsolódni és sportolni vágyó vendégünket az Alsóerdei Sport- és Élményparkban! Széles élménypalettánkról bővebben az asep.hu weblapon tájékozódhat.

Tovább

Kezdőlap tartalom

Zalaegerszeg, ahol megtalálod az élményt!

Fedezd fel Zalaegerszeg nevezetességeit, érdekességeit! Értesülj elsőként aktuális rendezvényeinkről, merülj el a kulturális örömökben, ismerd meg hagyományainkat, tapasztald meg vendégszeretetünket, fesztiválozz a belvárosban, szurkolj és hajrázz velünk, barangold be a városunkat ölelő erdőket, dombokat, mártózz meg vizeinkben és kóstold meg a zalai zamatokat – egy kis ízelítő abból, ami ZALAEGERSZEGEN Rád vár!

Az e-City applikációval a kedved szerint formálhatod a várost: találd meg a neked való időtöltést, gyűjts ajándékpontokat, éld át a kalandokat!

Töltsd le Zalaegerszeg turisztikai alkalmazását, és vidd magaddal a várost a zsebedben!

Oldalcím: Legfrissebb híreink

Legfrissebb híreink

Tartalom megjelenítő

null Új kalandjáték Zalaegerszegen
2023. augusztus 17.

A 175 éves kórház programjaihoz kapcsolódó ingyenes kalandjátékon arra kapunk választ, hogy ki is volt az ispita védőszentje. A nyolc állomásból álló játék Szent Rafael szobra közelében indul, a megoldást pedig a zalaegerszegi Tourinform irodában kell bemutatni.

 

A játéklapok a Polgármesteri Hivatal portáján, a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház főbejárata melletti információs pultnál vagy a Tourinform irodában szerezhetők be. 

További információért a Tourinform irodát vagy a https://zalaegerszegturizmus.hu/info/eld-at/a-szent-nyomaban/ weboldalt érdemes felkeresni. 

 

Oldalcím: Kezdőlap / Aktuális programok

Aktuális programok, események

Tartalom megjelenítő

február
26
2024

Nőnek lenni akkor…

2024. január 17.
 -  2024. május 31.
február
26
2024

Pengeélen c. vitrinkiállítás

2024. február 1.
 -  2024. március 28.
február
26
2024

A jelek bűvöletében – Szilárdi Béla festőművész kiállítása

2024. február 16. 17:00
 -  2024. március 9. 16:00
február
26
2024

Rejtélyek, sorsok, múmiák

2024. február 16. 9:00
 -  2024. szeptember 15. 18:00
február
26
2024

Reality Check

2024. február 20.
 -  2024. március 21.