Tartalom megjelenítő

Mindszentyneum – Mindszenty József Látogatóközpont

Tekintse meg Mindszenty József életútját és a kommunista diktatúra alatti egyházüldözés időszakát bemutató kiállításokat!

Tovább

Tartalom megjelenítő

Göcseji Múzeum

Az intézmény megújult épületében Zalaegerszeg város múltjának világa tárul fel.

Tovább

Tartalom megjelenítő

Göcseji Falumúzeum

Lassan a testtel és a lélekkel, lassulj le és élvezd a Zala holtágánál, csodálatos természeti környezetben az ország első szabadtéri néprajzi múzeumát, a Göcseji Skanzent! De nem csak a kellemes és egészséges séta előnyeit élvezheted ki, hanem sokat megtudhatsz az ország legarchaikusabb tájegységéről, Göcsejről is, mely a legtovább létezett érintetlenül, szinte teljes elzártságban. Ám amilyen elzárt volt ez a környék akkoriban, most annyira nyitott: barangolj a göcseji porták között, simogasd meg az állatokat, és még a régi, eredeti helyén álló malomba is bekukkanthatsz. 

Tovább

Tartalom megjelenítő

Alsóerdei Sport- és Élménypark

Mesés zöld környezetben, madárcsicsergéssel és friss levegővel, több mint 3 hektárnyi területen várjuk minden kikapcsolódni és sportolni vágyó vendégünket az Alsóerdei Sport- és Élményparkban! Széles élménypalettánkról bővebben az asep.hu weblapon tájékozódhat.

Tovább

Kezdőlap tartalom

Zalaegerszeg, ahol megtalálod az élményt!

Fedezd fel Zalaegerszeg nevezetességeit, érdekességeit! Értesülj elsőként aktuális rendezvényeinkről, merülj el a kulturális örömökben, ismerd meg hagyományainkat, tapasztald meg vendégszeretetünket, fesztiválozz a belvárosban, szurkolj és hajrázz velünk, barangold be a városunkat ölelő erdőket, dombokat, mártózz meg vizeinkben és kóstold meg a zalai zamatokat – egy kis ízelítő abból, ami ZALAEGERSZEGEN Rád vár!

Az e-City applikációval a kedved szerint formálhatod a várost: találd meg a neked való időtöltést, gyűjts ajándékpontokat, éld át a kalandokat!

Töltsd le Zalaegerszeg turisztikai alkalmazását, és vidd magaddal a várost a zsebedben!

Oldalcím: Legfrissebb híreink

Legfrissebb híreink

Tartalom megjelenítő

null Megnyílt a Fehér Hattyú bisztró
2024. április 16.

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a város egyik legszebb pontján, a Gébárti-tó partján megnyitotta kapuit a modern Fehér Hattyú bisztró!

Mindenkit szeretettel várnak egy kényelmes ebédre vagy romantikus vacsorára, ahol a finom ételek, a vendégbarát kiszolgálás és a gyönyörű tavi panoráma garantált.

Tipp! Pezsdítsd fel az élményt: tegyél egy kellemes sétát a tó körül! Állj meg a vidra tanösvény tábláinál és tegyél egy kitérőt a pallóösvényre!

A Gébárti-tó és környéke mindig remek választás!

Fotó: Seres Péter

Oldalcím: Kezdőlap / Aktuális programok

Aktuális programok, események

Tartalom megjelenítő

május
30
2024

Nőnek lenni akkor…

2024. január 17.
 -  2024. május 31.
május
30
2024

Rejtélyek, sorsok, múmiák

2024. február 16. 9:00
 -  2024. szeptember 15. 18:00
május
30
2024

Gyöngybe fűzött lélek című vitrinkiállítás

2024. április 5.
 -  2024. június 18.
május
30
2024
május
30
2024

Pál Feri: Hogyan lehetnék jobban?

2024. május 30. 19:00