Tartalom megjelenítő

Mindszentyneum – Mindszenty József Látogatóközpont

Tekintse meg Mindszenty József életútját és a kommunista diktatúra alatti egyházüldözés időszakát bemutató kiállításokat!

Tovább

Tartalom megjelenítő

Göcseji Múzeum

Az intézmény megújult épületében Zalaegerszeg város múltjának világa tárul fel.

Tovább

Tartalom megjelenítő

Göcseji Falumúzeum

Lassan a testtel és a lélekkel, lassulj le és élvezd a Zala holtágánál, csodálatos természeti környezetben az ország első szabadtéri néprajzi múzeumát, a Göcseji Skanzent! De nem csak a kellemes és egészséges séta előnyeit élvezheted ki, hanem sokat megtudhatsz az ország legarchaikusabb tájegységéről, Göcsejről is, mely a legtovább létezett érintetlenül, szinte teljes elzártságban. Ám amilyen elzárt volt ez a környék akkoriban, most annyira nyitott: barangolj a göcseji porták között, simogasd meg az állatokat, és még a régi, eredeti helyén álló malomba is bekukkanthatsz. 

Tovább

Tartalom megjelenítő

Alsóerdei Sport- és Élménypark

Mesés zöld környezetben, madárcsicsergéssel és friss levegővel, több mint 3 hektárnyi területen várjuk minden kikapcsolódni és sportolni vágyó vendégünket az Alsóerdei Sport- és Élményparkban! Széles élménypalettánkról bővebben az asep.hu weblapon tájékozódhat.

Tovább

Kezdőlap tartalom

Zalaegerszeg, ahol megtalálod az élményt!

Fedezd fel Zalaegerszeg nevezetességeit, érdekességeit! Értesülj elsőként aktuális rendezvényeinkről, merülj el a kulturális örömökben, ismerd meg hagyományainkat, tapasztald meg vendégszeretetünket, fesztiválozz a belvárosban, szurkolj és hajrázz velünk, barangold be a városunkat ölelő erdőket, dombokat, mártózz meg vizeinkben és kóstold meg a zalai zamatokat – egy kis ízelítő abból, ami ZALAEGERSZEGEN Rád vár!

Az e-City applikációval a kedved szerint formálhatod a várost: találd meg a neked való időtöltést, gyűjts ajándékpontokat, éld át a kalandokat!

Töltsd le Zalaegerszeg turisztikai alkalmazását, és vidd magaddal a várost a zsebedben!

Oldalcím: Legfrissebb híreink

Legfrissebb híreink

Tartalom megjelenítő

Megnyílt a Fehér Hattyú bisztró

2024. április 16.

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a város egyik legszebb pontján, a Gébárti-tó partján megnyitotta kapuit a modern Fehér Hattyú bisztró!

Újra látogatható a TV-torony Kávézó és Kilátó

2024. április 5.

Zalaegerszeg egyik nevezetessége, a bazitai dombtetőn felépített TV-torony újfent megnyitotta kapuit. A látogatók minden nap 11 órától este 20 óráig élvezhetik a lenyűgöző panorámát. 

Oldalcím: Kezdőlap / Aktuális programok

Aktuális programok, események

Tartalom megjelenítő

június
16
2024

Rejtélyek, sorsok, múmiák

2024. február 16. 9:00
 -  2024. szeptember 15. 18:00
június
16
2024

Gyöngybe fűzött lélek című vitrinkiállítás

2024. április 5.
 -  2024. június 18.
június
16
2024
június
16
2024

ASzakkör kiállítás megnyitója a Göcseji Tudásközpontban

2024. június 8. 10.00
 -  2024. június 27.
június
14
2024

EgerszegFeszt

2024. június 14.
 -  2024. június 16.